We zijn weer terug van weggeweest. Na een onvrijwillige pauze van 9 Corona maanden eindelijk weer eens naar het ons zo geliefde Frankrijk.

En  wat hebben we veel gedaan in ons huis ! We hebben het zo gemist en het huis ons ook hoor ! 

De marktjes gaan langzamerhand weer allemaal open, onze vaste adressen ontvangen ons weer graag en het is  super gelukt. De bus en aanhanger zaten vol en zeker niet met gebakken lucht. Geen laadje of kastje gaat ongevuld mee !

Thuis komt het uitladen en dat is altijd weer een race tegen de klok, donderdag gaat de winkel immers weer open. Dan moet er toch zeker wel een groot gedeelte in de winkel en buiten geplaatst zijn. En de winkel is niet leeg, dus dan wordt het stapelen en proppen. Ik hou er van !

We zijn op zeker gegaan, want wie weet hoe het allemaal weer verloopt. Nederland was nou niet echt het braafste jongetje van de klas, de besmettingen lopen  op en we hebben de twijfelachtige eer om donkerrood gekleurd te zijn. Geen land wil ons meer hebben, dus je kunt voorlopig maar genoeg hebben.

Hier wat voorbeelden, dat is nog lang niet alles, maar een compilatie voor nu om je toch een indruk te geven.

Mocht je langs willen komen ? 14 & 15 augustus hebben we open huis van 11 tot 16.00 uur. Zonder de vrienden, helaas we durven het niet aan. Ervaringen uit het verleden geven ons de wetenschap dat het absoluut te druk wordt om de boel Coronatechnisch te handhaven. 

Maar ! Yvonns Brocante tuinhuis is ook te bezoeken zonder afspraak hoor op 14 & 15 augustus https://www.yvonnsbrocantetuinhuis.nl  chrysantenlaan 16, 1731 xw Winkel. Tel.06-25179115 

Natuurlijk ben je ook op normale openingstijden of op afspraak welkom !

De webshop wordt in de loop van de tijd gevuld, het proces van foto’s maken en stylen gaat nou eenmaal niet over 1 nacht ijs. Hou het in de gaten !