Deze foto blijft ons denk tot lengte van dagen achtervolgen…..

Yvon en ik staan hier afgebeeld bij de Tuin van Middenmeer voor onze marktkraam. Hoe melig en gek kun je zijn om op je 50+ nog met zo’n gehaakt schortje te lopen ? Nou wij dus, maar kenmerkend voor de momenten die we samen delen als we op de markt staan. We hebben elkaar ontmoet op FB, toen nog een beetje in opkomst de Marktplaats van FB van Schagen. In het eggie  op de fysieke markt in Bergen. Haha en daar was ook gelijk de herkenning ! Ik ken jou ! Van “vroeger ” en al pratende voort kwamen er steeds meer gemeenschappelijke noemers van door de jaren heen.  Sindsdien zijn we elkaar niet meer uit het oog verloren en is de vriendschap uitgegroeid tot innig en altijd. Wat er natuurlijk ook mee heeft te maken dat onze mannen ook geweldig “klikken “. 

Want een ieder die denkt dat wij het alleen doen , dat brocante gedoe heeft het goed mis ! Zonder die gespierde spijkers van kerels zijn wij helemaal nerrugens hoor……..

Och, kon het maar weer….een ieder van ons ervaart wel een gemis van die Coronaperiode, maar voor mij 1 ding is wel de markten……. de collegialiteit onderling en de sfeer die nergens mee te vergelijken is. Marktfamilie komt als eerste boven drijven als ik er aan terug denk. Wat ik zeker níet mis is het inpakken, schoonmaken en sjouwen haha, wat dat betreft was het wel lekker rustig.

Maar, binnenkort gaan we toch wel een beetje oefenen met dat laatste, de grenzen gaan weer open, de datum is geprikt, Frankrijk we komen eraan ! Ons huis hebben we dan 9 (!) maanden niet gezien…..hopelijk zijn tegen die tijd de markten daar ook weer een beetje op gang gekomen en deze dames ( en heren ) hopen bepakt en bezakt weer terug te komen, maar daarover later meer.