Zomaar een doordeweekse zaterdag. We zijn weer open !

Dat is al een hele verademing. De mensen die vandaag binnen druppelen zijn blij om eindelijk weer eens ongestraft te kunnen snuffelen. Afspraak maken kon natuurlijk in deze gekke Caronatijd, maar voor sommige mensen toch lastig. Het schept een bepaalde verplichting hoorde ik in de wandelgangen. Terwijl je natuurlijk op je gemak wilt sneupen en zomaar weer de deur uit wilt stappen.

Oke, dat te hebben gezegd. De mensen die ik ontmoet vandaag zijn blij en uitgelaten en we begroeten elkaar als oude bekenden, wat we natuurlijk ook zijn. Ook ik heb iedereen verschrikkelijk gemist. Zomaar even een praatje , mogen we eindelijk weer eens uit onze bubbel stappen, haha !

De winkel is eigenlijk helemaal niet op orde, ik ben weer eens aan het restylen ( what else is new ) Maar massaal wordt er geroepen; Geeft niks, juist leuk !